Jobsrepublic

Vacatures & stages

Kom jij onze groeiende organisatie versterken? Bekijk hieronder onze stages en vacatures in Amsterdam

 

 • Frontend Superhero

  Heb jij passie voor high-end technologie en wil je een positieve impact hebt op het leven van mensen? Ben jij klaar voor veel verantwoordelijkheid in een klein team? Lees verder!

 • Frontend Superhero (English version)

  Geplaatst op

  Are you passionate about creating exceptional technology that contributes to our society? Do you want to have an important role in a small, ambitious team? Join our startup in Amsterdam!

 • Stage Social Media Marketeer | HBO-WO

  Geplaatst op

  Wij zoeken een social talent die nog veel wil leren. Je schrijft graag, bent creatief in het creëren van content, hebt oog voor detail, toont initiatief en werkt graag samen in teamverband. Check onze stage voor social media marketing & recruitment.

 • Growth Hacker

  Geplaatst op

  Wij zijn op zoek naar een hands-on digital talent die door middel van het voortdurend uitvoeren van experimenten en analyseren van resultaten er voor zorgt dat de juiste kandidaat solliciteert op de juiste vacature.

 • Sales Consultant

  Geplaatst op

  Jobsrepublic zoekt een Sales Consultant die commercieel en competitief is ingesteld. Werk jij graag bij een kleine club met grote groeiambities? Wil je vanaf het begin bij een prachtig avontuur betrokken zijn? Dan is dit jouw kans. Join the club!

 • Stage Sales

  Geplaatst op

  Jobsrepublic zoekt een stagiair op niveau die gericht is op scoren. Ben jij commercieel en welbespraakt? Werk jij graag bij een kleine club met grote groeiambities? Dan is dit jouw kans. Join the club!

 • Stage Content Marketing

  Geplaatst op

  Jobsrepublic ontwikkelt innovatieve technologie die mensen en het werk dat het beste bij hen past bij elkaar brengt. Voor onze carrière-portals zoeken we een stagiaire die creatief en uitvoerend een belangrijke bijdrage wil leveren aan de geheel nieuwe online contentstrategie.

 • Senior Java Developer

  Geplaatst op

  Heb jij ervaring met Spring MVC en Hibernate en ontwikkel je graag in een agile omgeving? Wij zijn op zoek naar een senior developer die ons ervaren en professionele team in Amsterdam verder komt versterken. Check onze vacature.

 • Senior Java Developer (English)

  Geplaatst op

  Jobsrepublic is looking for senior Java talent. Do you have experience with Spring MVC and do you want to discover how great it is to work and live in Amsterdam? Then check this vacancy and join our experienced team!