Skip to main content
Jobsrepublic

Clinic Persuasive Recruitment: Het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt

By 24 september 2020december 28th, 2020No Comments

Meld je direct aan voor deze Clinic van Beeckestijn Business School door Eric van Bourgonje.

Beeckestijn Businesschool i.s.m. Jobsrepublic
Spreker: Eric van Bourgonje
7 oktober
13.00 to 14.30 uur
Live stream

Heb je wel eens goed gekeken naar het aantal mensen dat je vacatures bekijkt of je Werken-bij site bezoekt en dat vergeleken met het aantal dat daadwerkelijk solliciteert? Is het je wel eens opgevallen hoe groot dat gat is? En heb je je afgevraagd hoe dat nou komt?

De meeste mensen die graag bij jou willen werken en de vacature aantrekkelijk vinden solliciteren niet. Bijna altijd zijn er veel te veel drempels die de kandidaat weerhouden om daadwerkelijk op de sollicitatieknop drukken. Soms ligt het aan een droevige vacaturetekst of armzalige werkenbij-site functionaliteit, maar meestal komt het door allerlei belemmeringen in het brein van jouw ideale kandidaat. Er zijn tienduizenden redenen waarom de ideale kandidaten niet bij jou solliciteren en jou dus met een onvervulde vacature of een magere ‘hire’ achterlaten. En de ellende is dat je daar ook nog eens niet aan kunt doen…. of toch wel?

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Jobsrepublic CEO Eric van Bourgonje neemt je in deze clinic mee in het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt. Aan de hand van de theoretische basis en overtuigende praktijkvoorbeelden ontdek je hoe je de concurrentie op de arbeidsmarkt altijd een stapje voor blijft door de inzet van persuasive recruitment.

In de clinic komt het volgende aan bod: 

 • Hoe je met persuasive recruitment de meest gewilde kandidaten in beweging brengt. Zelfs als ze niet op zoek waren naar een andere baan
 • Waarom je gedag kunt zeggen tegen werving & selectie -en uitzendbureaus omdat je hun code gekraakt hebt, zonder dat het jou extra tijd kost
 • Hoe je een virtuele community van droomkandidaten opbouwt waardoor je altijd direct toegang hebt tot het toptalent in jouw doelgroepen

AANMELDEN

Je kunt je gratis inschrijven voor deze online clinic bij Beeckestijn Business School via deze link

Jobsrepublic 2021

Vul hier je gegevens in en de link naar de vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Download de inspiratiesheet

  Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips en ontvang direct de inspiratiesheet Secrets of Hyper Targeting.

   Leer van de awardwinnende succesformule Hyper Targeting

   Abonneer je op onze mailinglist en ontvang onmisbare learnings en tips voor succesvolle recruitment en werving. Je ontvangt dan direct de inspiratiesheet “Verleid en overtuig je droomkandidaat met Hyper Targeting”

    Word de meest gewilde zorgwerkgever in jouw regio

    Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips voor zorginstellingen, en ontvang direct de Ínspiratie-sheet hyper targeting in de zorg.