Jobsrepublic is officieel Great Place to Work

Jobsrepublic is volgens het onderzoek van Great Place to Work Best Small Workplace 2021!

Daarmee mogen we ons beschouwen als een van de beste werkplekken van Nederland. Een Great Place to Work word je, als op basis van onafhankelijk onderzoek blijkt dat de medewerkers groot vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie, als ze veel plezier ondervinden om met elkaar te werken én als ze bovendien trots zijn op wat je als organisatie bereikt en betekent voor je klanten.

Internationaal zijn er iets meer dan 6000 organisaties die zich gekwalificeerd hebben als Great Place to Work en in Nederland mogen 111 organisaties deze titel dragen. En sinds 2021 zijn we dus zelfs benoemd tot Best Small Workplace.

Bekijk vacatures

De beste werkplek voor de beste mensen

Binnen onze eigen organisatie doen wij er alles aan om die ideale werkplek te zijn voor mensen die passen binnen onze cultuur. Dat zijn ambitieuze mensen die de lat graag hoog leggen. Die graag verantwoordelijkheid naar zich toe trekken en die razend benieuwd zijn hoe het morgen anders en nog beter kan. Makers en doeners die evenveel om de hoge kwaliteit van werk geven als het welzijn van hun collega’s. Talenten waarmee het mooi samenwerken is en die er samen voor zorgen dat door het maken van de allerbeste social recruitment  oplossingen nog heel veel meer mensen in hun ideale baan terecht komen. Dat zijn de mensen voor wie Jobsrepublic een Great Place to Work is. En voor die  mensen streven we ons doel na om de allerbeste werkgever van Nederland te worden. Meer lezen over onze cultuur?  hier vind je onze Culture Audit.

Het zijn niet de arbeidsvoorwaarden of het salaris dat een organisatie onderscheidend maakt als werkgever. Een Best Workplace is een organisatie waarin je vertrouwen hebt in de mensen voor wie en met wie je werkt, trots bent op je werk(gever) én plezier hebt met collega’s.

Een sterke cultuur gebouwd op kernwaarden

Bij Jobsrepublic koesteren we de door ons opgebouwde cultuur en we werken er hard aan om deze te behouden en te verstevigen. We besteden daarom ook heel veel aandacht aan onze kernwaarden en de normen en effectieve gedragingen die daarop gebaseerd zijn. Daarnaast stellen we doelen op organisatieniveau, die via afdelingsdoelstellingen worden doorvertaald naar persoonlijke doelen per kwartaal. Zo weet iedereen wat hem of haar te doen staat om Jobsrepublic en het resultaat van onze klanten naar het volgende niveau te brengen.

Verantwoordelijkheid

We hebben hart voor de zaak. We gedragen ons als eigenaar en trekken verantwoordelijkheid naar ons toe.

Deskundigheid

We zijn leergierig en blijven ontwikkelen. Zo voegen wij altijd waarde toe voor onze collega’s en klanten.

Openheid

We zijn eerlijk en open naar elkaar en onze klanten. We staan altijd open voor feedback en maken dingen altijd bespreekbaar.

Flexibiliteit

We innoveren voortdurend en anticiperen voortdurend op nieuwe ontwikkelingen. Niets blijft bij het oude. Alles mag veranderen.

Plezier

We maken het leuk en dragen bij aan een positieve sfeer. Van werk moet je blij worden en successen moet je vieren.

Onderdelen waar we in 2020 het beste op scoorden

Jezelf kunnen zijn

jobsrepublic

100%

veel verantwoordelijkheid

jobsrepublic

100%

Leuke plek om te werken

jobsrepublic

100%

Afwezigheid van discriminatie

jobsrepublic

100%

Psychologisch veilig

jobsrepublic

100%

Eerlijk management

jobsrepublic

100%

Trots om hier te werken

jobsrepublic

97%

Successen worden gevierd

jobsrepublic

97%

Waarom onze medewerkers Jobsrepublic een Great Place To Work vinden

Anne-mei

Vanaf het eerste gesprek had ik een heel goed gevoel bij Jobsrepublic. Wat het bedrijf uitstraalt en wat er wordt verteld komt helemaal overeen met hoe het echt is.

Dexter

De onboarding is perfect geregeld. Alles stond voor me klaar en alle afspraken waren ingepland. Heel fijn om zo te starten.

Annemiek

Het is fijn dat er jaardoelen zijn waaraan ook onze afdelingsdoelen zijn gekoppeld. Zo weet je duidelijk naar welk doel je samen toewerkt

Leon

Ik vind het een fijn idee dat door onze bijdrage mensen een baan vinden waar ze vaak nooit aan hadden gedacht

Guus

De kernwaarde 'plezier' wordt hier goed geleefd. Als er iets te vieren valt dan doen we dat.

Annemieke

Er heerst hier echt een sterk teamgevoel. De sfeer is heel open en iedereen staat voor elkaar klaar

Esra

Je hebt hier een duidelijk ontwikkelplan. Je weet precies welke stappen je moet maken en welke certificaten je moet halen om naar het volgende deskundigheidsniveau te gaan.

Annette

Er wordt hier flexibel omgegaan met thuiswerken en dat maakt de combinatie met mijn priveleven makkelijker.

Farah

We besteden intern veel tijd aan training in verkooptechnieken. Ik merk dat ik daardoor veel beter ben geworden in mijn salesaanpak.

Luis

" Sinds corona werken we thuis, dat heeft Jobsrepublic goed gefaciliteerd en we houden online evengoed de verbinding met elkaar "

Ontdek jouw mogelijkheden bij Jobsrepublic

Ben jij een talent in marketing, arbeidsmarktcommunicatie, design, development, klantondersteuning of sales? Heb je het gevoel dat je bij Jobsrepublic past en denk je dat je met jouw talent nog meer waarde toe kan voegen? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur een berichtje aan Annette a.schoen@jobsrepublic.nl of bel 020-2611260.  Ben je direct op zoek naar een concrete vacature check hieronder onze actuele vacatures

Bekijk onze recente vacatures

Bekijk vacatures

Zorg dat je op de hoogte blijft van de kansen bij Jobsrepublic

Schrijf je hieronder in op onze mailinglist en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.