Jobsrepublic

Producten

Jobsrepublic levert oplossingen voor de gehele Candidate Journey. Van het bereiken van de juiste kandidaten tot het aannemen van de beste.

 

Demo Aanvragen

Meer kandidaten met Hypertargeted Social Recruitment

Meer en betere sollicitanten voor je vacature? Dat realiseer je met Hypertargeted Social Recruitment. Wij bereiken, verleiden en converteren jouw kandidaat met een gepersonaliseerde benadering die werkt. Op basis van een doelgroepanalyse worden automatisch de juiste kandidaten getarget in de databases van Twitter, Facebook, Linkedin en Instagram. Alleen de juiste kandidaten krijgen je vacature te zien. Via social media, maar ook Google, blogs en nieuwssites. Je vacature is overal. Ontdek dit. Het is buitengewoon doeltreffend.

Kijk verder

Werkenbij-sites die verleiden

Converteer bezoekers naar sollicitanten. Laat kandidaten zien waar je organisatie voor staat. Geef inzicht in hoe het is om te werken bij de organisaties en inspireer door de cultuur en de mensen van je organisatie te laten zien. Maar nog belangrijker: Zorg dat potentiële kandidaten ook daadwerkelijk solliciteren. Ontdek de conversie-kracht van de Jobsrepublic Werkenbij-site. Wij zorgen dat jou ideale kandidaat ook daadwerkelijk solliciteert.

Kijk verder

ONE Recruitmentsysteem

Eenvoudige en krachtige software voor het complete recruitment proces. De oplossing voor de moderne recruiter. Jobsrepublic ONE is mooie elegante software voor het volledige werving -en selectieproces. Intuïtief, simpel en buitengewoon krachtig. Beter dan traditionele systemen, gebaseerd op de technologie en mogelijkheden van vandaag.

Kijk verder

Meer dan 1.000 HR Professionals werken al met onze software

Duizenden gebruikers in meer dan 200 organisaties gebruiken dagelijks de producten van Jobsrepublic

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze consultants. Bel 020-26 11 26 0 of mail ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in arbeidsmarkttechnologie en de activiteiten van Jobsrepublic en haar innovatiepartners