Skip to main content

Wat een feest! Ook dit jaar mag Jobsrepublic zich weer Great Place to Work noemen. Sterker nog: we zijn uitgeroepen tot Best Small Workplace 2021! En dat wordt uiteraard gevierd.  

“Een geweldige mijlpaal,” noemt CEO Eric van Bourgonje het. “Wij willen de komende 10 jaar 1 miljoen mensen aan een betere baan helpen. Wat kun je dan beter doen dan allereerst ervoor te zorgen dat je eigen werknemers een geweldige werkomgeving hebben.”

Unieke bedrijfscultuur

Jobsrepublic wil dus zélf ook iedere dag een betere werkgever worden. Dat is de belangrijkste motivatie om mee te doen aan het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work

Jobsrepublicans, zoals de medewerkers van Jobsrepublic zichzelf noemen, prijzen de werksfeer en bedrijfscultuur, die tijdens de coronacrisis goed stand wist te houden. Medewerkers vinden de ruimte en verantwoordelijkheden die zij krijgen uniek en waarderen de manier waarop mijlpalen en successen worden gedeeld en gevierd – ook op afstand. 

Waar medewerkers Jobsrepublic vorig jaar nog met een 8,1 waardeerden, krijgt het dit jaar een 8,9 toebedeeld. Jobsrepublic is hiermee op de 6e plek geëindigd binnen de categorie Best Small Workplace van Nederland.

Tijd voor een feestje

Naast verantwoordelijkheid, flexibiliteit en innovativiteit is fun een belangrijke pijler bij Jobsrepublic. Successen vieren we samen. Dat was afgelopen jaar natuurlijk een uitdaging, maar deze week ging (letterlijk) de rode loper uit. “Als verrassing werden alle medewerkers in het zonnetje gezet met een feestbus en een eigen ‘beste medewerker’-award.” 

Ontdek jouw mogelijkheden bij Jobsrepublic

Ben jij een talent in marketing, arbeidsmarktcommunicatie, design, development, klantondersteuning of sales? Heb je het gevoel dat je bij Jobsrepublic past en denk je dat je met jouw talent nog meer waarde toe kan voegen? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur een berichtje aan Annette a.schoen@jobsrepublic.nl of bel 020-2611261.  Ben je direct op zoek naar een concrete vacature check hier onze actuele vacatures

Schrijf je in op de mailinglist en ontdek hoe wij andere organisaties zoals die van jou helpen

  Jobsrepublic 2021

  Vul hier je gegevens in en de link naar de vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

   Download de inspiratiesheet

   Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips en ontvang direct de inspiratiesheet Secrets of Hyper Targeting.

    Leer van de awardwinnende succesformule Hyper Targeting

    Abonneer je op onze mailinglist en ontvang onmisbare learnings en tips voor succesvolle recruitment en werving. Je ontvangt dan direct de inspiratiesheet “Verleid en overtuig je droomkandidaat met Hyper Targeting”

     Word de meest gewilde zorgwerkgever in jouw regio

     Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips voor zorginstellingen, en ontvang direct de Ínspiratie-sheet hyper targeting in de zorg.