Skip to main content
Het team van Jobsrepublic groeit en daarmee ook de behoefte aan een grotere werkomgeving. Eén die wel net zo inspirerend is als ons vorige adres. We zijn én blijven een Great Place to Work, tenslotte. Om aan die behoefte te voldoen, hebben we per 1 augustus 2020 onze intrek genomen in WFC Amsterdam aan de Westas. Waar het verrassend groen is, overigens. 

Het WFC is een uniek gebouw dat de komende jaren wordt omgetoverd tot een multifunctionele hub in onze hoofdstad. Goed bereikbaar, 24/7 toegang en voorzien van goede faciliteiten: hier werken we (post-Corona) met en voor onze opdrachtgevers. We delen de voordeur met innoverende en ambitieuze partijen als The Next Web (TNW).

Meer ruimte, meer werk

In het nieuwe pand is meer en slimmere ruimte. Ruimte om te werken, samen of alleen, en ruimte om te groeien. De door Corona stijgende werkloosheid verandert tot op heden niets aan de krapte op de arbeidsmarkt. Het matchen van mensen en organisaties die echt bij elkaar passen, wel. En dus hebben steeds meer werkgevers in de zorg, bij de overheid en commerciele organisaties, hulp nodig bij succesvolle werving en recruitment. 

Jobsrepublic heeft als doelstelling in 2030 één miljoen mensen te hebben geholpen aan een baan die écht bij hen past. Daar maken we ruimte voor en wel aan het  Koningin Wilhelminaplein 1, 1062 HG Amsterdam. Een kaartje sturen mag!

Wij staan voor je klaar met raad en daad

Ons inzetten om jouw wervingsprobleem op te lossen Dan mag je gewoon bellen: 020 – 26 11 26 0 . Je kunt natuurlijk ook mailen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Jobsrepublic 2021

  Vul hier je gegevens in en de link naar de vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

   Download de inspiratiesheet

   Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips en ontvang direct de inspiratiesheet Secrets of Hyper Targeting.

    Leer van de awardwinnende succesformule Hyper Targeting

    Abonneer je op onze mailinglist en ontvang onmisbare learnings en tips voor succesvolle recruitment en werving. Je ontvangt dan direct de inspiratiesheet “Verleid en overtuig je droomkandidaat met Hyper Targeting”

     Word de meest gewilde zorgwerkgever in jouw regio

     Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips voor zorginstellingen, en ontvang direct de Ínspiratie-sheet hyper targeting in de zorg.