Skip to main content
JobsrepublicPlezierTeam

Fijne feestdagen!

Door 22 december 2021december 23rd, 2021No Comments

Fijne feestdagen!

Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver: Kerst! 🎄🎅 Misschien zelfs gevolgd door een welverdiende vakantie. Tot die tijd heb je vast nog een aantal klussen op de agenda staan. En misschien… een borrel of kerstdiner (op afstand) met collega’s?

Bij Jobsrepublic hebben we dat kerstdiner net achter de rug. Was gezellig joh! We merken wel dat de beroepsdeformatie ons parten speelt… Ben jij ook zo gek op persona’s? Als je er eenmaal op let, zie je ze overal – zéker bij uitjes met collega’s of familie 😉 Bereid je goed voor met onze video, dan overleef je de feestdagen dit jaar moeiteloos. We wensen je een hele fijne kerst en een prachtig 2022 🌟 Tot dan!

– Het Jobsrepublic team

Jobsrepublic 2021

Vul hier je gegevens in en de link naar de vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Download de inspiratiesheet

  Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips en ontvang direct de inspiratiesheet Secrets of Hyper Targeting.

   Leer van de awardwinnende succesformule Hyper Targeting

   Abonneer je op onze mailinglist en ontvang onmisbare learnings en tips voor succesvolle recruitment en werving. Je ontvangt dan direct de inspiratiesheet “Verleid en overtuig je droomkandidaat met Hyper Targeting”

    Word de meest gewilde zorgwerkgever in jouw regio

    Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips voor zorginstellingen, en ontvang direct de Ínspiratie-sheet hyper targeting in de zorg.