Jobsrepublic gaat een innovatieve samenwerking aan met Sciopeng en Careyn met ingang van juni 2018 om het vinden, binden en boeien van verpleegkundigen niveau 4 en 5 te ondersteunen.

2 sciopeng medewerkers oefenen met pop

Traineeship verpleegkundige

SCIOPENG en Careyn introduceren een traineeship verpleegkundige in de regio Zuid-Hollandse Eilanden, Delft, Westland, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Tijdens dit traineeship gaan de trainees kennismaken met alle facetten van de ouderenzorg: van verpleeghuis tot wijkverpleging. Zo kan de trainee op zoek gaan naar de rol die het beste bij hem of haar past. Tegelijkertijd volgen de trainees een uitgebreid geaccrediteerd ontwikkelprogramma. In dit programma is naast aandacht voor actuele thema’s in de zorg, ruimte voor ontwikkeling van vaardigheden, intervisie en coaching. Dit programma leidt de trainees op tot excellerende verpleegkundige in de ouderenzorg.

Het traineeship is bedoeld voor startende of bijna afgestudeerde verpleegkundigen (niveau 4 of 5) die nog niet precies weten welke rol het beste bij ze past. Maar ook verpleegkundigen vanuit een andere zorgsector (ziekenhuiszorg, GGZ of gehandicaptenzorg) worden met het programma ondersteund om zich te ontwikkelen tot excellerende verpleegkundige in de ouderenzorg.

Tech & touch

Als onderdeel van de samenwerking met CAREYN, wordt de recruitment-functie ‘geoutsourced’ aan SCIOPENG. SCIOPENG stelt haar recruiters ter beschikking. Naast deze meer ‘traditionele’ recruitment rol introduceert SCIOPENG de functie van ‘tech-recruitment’. Om het traineeship bekend te maken binnen een brede doelgroep wordt een krachtige social media campagne gelanceerd in samenwerking met Jobsrepublic. Jobsrepublic, recent nog winnaar van de Werf& Award voor beste recruitmentcase 2018, lanceert samen met SCIOPENG een slimme campagne via geselecteerde media. Door de kracht van hypertargeted social recruitment wordt het traineeship optimaal gepromoot onder de groep verpleegkundigen. Zij zullen de vacature gepresenteerd krijgen via een mix van social media kanalen en zoekmachine advertenties. Door middel van de slim ingerichte campagnepagina ‘www.traineebijcareyn.nl’ wordt de verpleegkundige op een zeer toegankelijke manier uitgelegd wat voor voordelen het traineeship biedt en hoe je moet solliciteren. Het recruitmentteam van SCIOPENG neemt vervolgens contact op de sollicitant voor een eerste kennismakingsgesprek.

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u ook benieuwd hoe Jopsrepublic uw organisatie kan ondersteunen rondom wervingsvraagstukken en het realiseren van duurzame inzetbaarheid van uw werknemers? Neem dan contact op met via advies@jobsrepublic.nl of 020-2611260

voorbeeld vacature op social media

“Professionele omgeving met inspirerende mensen”

In het hardwerkende, gezellige team van Jobsrepublic voelde Ruben zich snel thuis. “Je werkt met mensen uit veel verschillende landen. Iedereen doet enorm zijn best om Jobsrepublic uit te bouwen, maar er is tegelijkertijd genoeg ruimte voor leuke borrels.” Ook Lorenzo geeft aan dat zijn collega’s hele fijne mensen zijn: “Ik heb voor Jobsrepublic gekozen omdat het bedrijf een professionele omgeving met inspirerende mensen biedt. Je hebt het hier leuk én je werkt aan je eigen ontwikkeling. Dat is wat ik in een stage zocht.”

“Onze ideale opvolgers zijn sociaal en hebben een echte salesdrive”

Van hun ideale opvolgers hebben beide studenten een duidelijk beeld. Lorenzo: “Je moet goed kunnen samenwerken in kleine teams en een drive hebben om resultaten te behalen. Je zit namelijk in een omgeving waarin presteren een must is. Daar word je wel voor beloond: als je het goed doet, ontvang je flinke bonussen. Daarmee verdien je veel meer dan de gemiddelde stagiair.” Ruben onderschrijft dit: “Ik heb genoeg om rond te komen en om daarnaast leuke dingen te doen. Als je dat wilt bereiken, moet je inderdaad wel een salesdrive hebben. Het is hard werken, maar het is erg interessant. Ik denk niet dat je ergens anders een stage vindt waarvan je zoveel leert!”

Blog berichten

24 september 2020

Clinic Persuasive Recruitment: Het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt

22 september 2020

De Hyper Targeting aanpak: laat de wervingskracht van je organisatie tot bloei komen

28 juli 2020

Hoe wordt een video sollicitatiegesprek een succesvol onderdeel van de candidate experience?

16 juni 2020

Vergroot de impact van recruitment met Google Discovery Ads: we testen én delen de belangrijkste resultaten

Jobsrepublic 2019

Download de inspiratiesheet

Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips en ontvang direct de inspiratiesheet Secrets of Hyper Targeting.

Leer van de awardwinnende succesformule Hyper Targeting

Abonneer je op onze mailinglist en ontvang onmisbare learnings en tips voor succesvolle recruitment en werving. Je ontvangt dan direct de inspiratiesheet “Verleid en overtuig je droomkandidaat met Hyper Targeting”

Word de meest gewilde zorgwerkgever in jouw regio

Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips voor zorginstellingen, en ontvang direct de Ínspiratie-sheet hyper targeting in de zorg.