Leestijd: 2 minuten

Hoe werf je razendsnel 800 luchthavenbeveiligers voor Schiphol? Jobsrepublic ging de uitdaging aan om de enorme capaciteitsproblemen rondom schoolvakanties op te lossen.

In een volgepakte zaal met bijna 450 recruitment- en arbeidsspecialisten mochten wij samen met I-SEC Schiphol de prestigieuze award in ontvangst nemen. Een fantastische erkenning van onze innovatieve wervingsaanpak door de 16-koppige jury van vakspecialisten.

groepsfoto met Werf& award op podium

Spannende strijd, geweldige uitkomst

Na een spannende strijd in de voorrondes waren uit de ruim 50 inzendingen aanvankelijk 10 publieksnominaties overgebleven. Binnen de categorie ‘Recruitment’ streden we uiteindelijk met vier andere genomineerden om de juryprijs: Alliander, de Rijksoverheid, TataSteel en VDL Nederland. Lees meer over de winnaars op Werf& Awards 2018.

De jury verkoos onze bijzondere case vanwege de innovatieve aanpak, de kwaliteit en het indrukwekkende resultaat. Onze succesvolle social-recruitment- en hypertargeting-campagnes zorgden voor een ongekend hoge conversie onder latente werkzoekenden. De resultaten overtroffen alle verwachtingen van I-Sec én maakten indruk op de jury van de Werf& Awards.

Werf&… daar gaan we mee verder!

17 mei was een enorm geslaagde dag. We stonden met een stand op Werf& Live, presenteerden onze case aan het publiek dat bij de Werf& Awards aanwezig was en wonnen de hoofdprijs binnen onze categorie. Dit betekent dat we het gehele jaar de titel ‘Winnaar van de Werf& Award 2018’ mogen dragen. Dat doen we met veel trots en plezier.

En natuurlijk gaan we deze titel waarmaken met nóg meer mooie, geslaagde campagnes. We zijn er al volop mee bezig. Doe je met ons mee?

Hypertargeting inzetten om succesvol te werven?

Is jouw organisatie ook op zoek naar nieuwe manieren om de juiste kandidaten voor je vacature te vinden? Neem gerust eens contact met ons op via advies@jobsrepublic.nl of 020-2611260 voor vrijblijvend wervingsadvies. We bespreken de mogelijkheden graag met je. Oók als je maar één perfecte kandidaat zoekt voor je vacature.

Blog berichten

12 november 2019

Employer branding: hoe maak jij het verschil?

12 november 2019

Ben jij klaar voor ‘Google for Jobs’?

1 november 2019

Jobsrepublic wint Werf& Award voor beste recruitment case 2018

1 november 2019

Jobsrepublic gaat innovatieve samenwerking aan met Sciopeng en Careyn

Jobsrepublic 2019