Hoe werf je razendsnel 800 luchthavenbeveiligers voor Schiphol? Jobsrepublic ging de uitdaging aan om de enorme capaciteitsproblemen rondom schoolvakanties op te lossen.

Werf& Award 2018
Werf& Award 2018

Jobsrepublic winnaar Werf& Award voor beste recruitment case

Samen met I-SEC Schiphol heeft Jobsrepublic de felbegeerde Werf& Award gewonnen voor Beste Recruitmentcase . De 16 koppige vakjury verkoos Jobsrepublic vanwege “…het indrukwekkende resultaat. Jobsrepublic heeft met een innovatieve aanpak laten zien hoe je met behulp van hypertargeting via social media de kandidaat echt centraal kunt stellen. Het resultaat: 650 nieuwe beveiligers voor Schiphol in slechts 4 maanden tijd. “

Lees alles over deze winnende case

In een volgepakte zaal met bijna 450 recruitment- en arbeidsspecialisten mochten wij samen met I-SEC Schiphol de prestigieuze award in ontvangst nemen. Een fantastische erkenning van onze innovatieve wervingsaanpak door de 16-koppige jury van vakspecialisten.

groepsfoto met Werf& award op podium

Spannende strijd, geweldige uitkomst

Na een spannende strijd in de voorrondes waren uit de ruim 50 inzendingen aanvankelijk 10 publieksnominaties overgebleven. Binnen de categorie ‘Recruitment’ streden we uiteindelijk met vier andere genomineerden om de juryprijs: Alliander, de Rijksoverheid, TataSteel en VDL Nederland. Lees meer over de winnaars op Werf& Awards 2018.

De jury verkoos onze bijzondere case vanwege de innovatieve aanpak, de kwaliteit en het indrukwekkende resultaat. Onze succesvolle social-recruitment- en hypertargeting-campagnes zorgden voor een ongekend hoge conversie onder latente werkzoekenden. De resultaten overtroffen alle verwachtingen van I-Sec én maakten indruk op de jury van de Werf& Awards.

Werf&… daar gaan we mee verder!

17 mei was een enorm geslaagde dag. We stonden met een stand op Werf& Live, presenteerden onze case aan het publiek dat bij de Werf& Awards aanwezig was en wonnen de hoofdprijs binnen onze categorie. Dit betekent dat we het gehele jaar de titel ‘Winnaar van de Werf& Award 2018’ mogen dragen. Dat doen we met veel trots en plezier.

En natuurlijk gaan we deze titel waarmaken met nóg meer mooie, geslaagde campagnes. We zijn er al volop mee bezig. Doe je met ons mee?

Hypertargeting inzetten om succesvol te werven?

Is jouw organisatie ook op zoek naar nieuwe manieren om de juiste kandidaten voor je vacature te vinden? Neem gerust eens contact met ons op via advies@jobsrepublic.nl of 020-2611260 voor vrijblijvend wervingsadvies. We bespreken de mogelijkheden graag met je. Oók als je maar één perfecte kandidaat zoekt voor je vacature.

Blog berichten

24 juni 2021

In 7 stappen naar onweerstaanbare vacatureteksten voor zorgorganisaties

18 juni 2021

Raak de mens in jouw vacatureteksten voor de zorg

17 juni 2021

Jobsrepublic in de Top 250 snelstgroeiende bedrijven van 2021

8 juni 2021

Jobsrepublic is Best Small Workplace 2021!

Jobsrepublic 2021

Vul hier je gegevens in en de link naar de vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Download de inspiratiesheet

  Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips en ontvang direct de inspiratiesheet Secrets of Hyper Targeting.

   Leer van de awardwinnende succesformule Hyper Targeting

   Abonneer je op onze mailinglist en ontvang onmisbare learnings en tips voor succesvolle recruitment en werving. Je ontvangt dan direct de inspiratiesheet “Verleid en overtuig je droomkandidaat met Hyper Targeting”

    Word de meest gewilde zorgwerkgever in jouw regio

    Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips voor zorginstellingen, en ontvang direct de Ínspiratie-sheet hyper targeting in de zorg.