Zo eenvoudig kan werven en selecteren dus zijn.

De kracht van traditionele recruitmentsystemen gecombineerd met de eenvoud van moderne technologie. Vergeet de handleiding. Jullie kunnen gelijk aan de slag.

Deel je vacature overal, met iedereen

Publiceer vacatures direct op intranet, vacaturesites, social media of deel ze – even snel – via e-mail.

Alle kandidaten in één overzicht

Vergelijk sollicitanten met interne of externe kandidaten in jullie eigen cv-database en selecteer altijd de beste kandidaten.

Slimmer matchen, beter selecteren

De slimme matching engine maakt je leven makkelijk. Altijd de beste kandidaten als eerste in beeld.

Helder en overzichtelijk

Jobsrepublic ONE is ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt. Vergeet de spreadsheets, vergeet het beheer op verschillende plaatsen en vergeet ingewikkelde systemen met een woud aan opties. ONE biedt overzicht en maakt werven makkelijk, simpel en leuk. Voor de hele organisatie.

Communiceer direct en eenvoudig met kandidaten. Persoonlijk of in bulk.

ONE beheert alle communicatie met je kandidaten. Vanuit ONE kun je direct communiceren met kandidaten en binnenkomende mail wordt direct aan de kandidaat gekoppeld. Sollicitanten die niet verder gaan stuur je eenvoudig een keurige gepersonaliseerde afwijsmail met de bulkfunctie.

Publiceer en deel vacatures overal, waar je maar wilt.

Met één klik plaats je je vacatures op de meest relevante vacaturesites voor jouw vacature. Deel vacatures direct vanuit ONE op Facebook, Twitter en LinkedIn en betrek je netwerk bij je werving. Met de unieke vacaturelink deel je je vacature via e-mail, op intranet of waar je maar wilt.

voorbeeld van ONE gebruikers interface

Werk samen met alle betrokkenen.

ONE is ontwikkeld om samen te werken. Deel activiteiten en taken binnen het recruitmentteam, geef vacaturehouders toegang tot hun eigen gebruiksvriendelijke omgeving en laat alle betrokkenen kandidaten ranken. Direct, digitaal, zonder papier. Het werkt. Snel.

voorbeelden van Werken bij Belsimpel website

Activeer in een handomdraai de mobiele wervingssite van je organisatie.

Mooie responsive sollicitatieformulieren die ook perfect zijn voor gebruik op de mobiele telefoon. Snel solliciteren via LinkedIn en met of zonder attachment. De wervingssite is altijd up to date en overal bereikbaar.

voorbeelden van Werken bij Belsimpel website
verschillende schermen van de ONE interface

Alles rondom je vacature op één overzichtelijke timeline

ONE rekent definitief af met ontelbare tabs, verborgen informatie en steeds maar weer zoeken naar de juiste data. Alles wat gebeurt rondom de vacature vind je in de juiste volgorde terug op de timeline van je vacature. Overzichtelijkheid is het uitgangspunt.

Het is gebruiksvriendelijk, het werkt en het bespaart.

Meer dan 1000 gebruikers werven & selecteren al met ONE.