Hyper Targeting campagnes voor volume recruitment

Resultaatgerichte volume werving waarbij de kandidaat het vertrekpunt is. Ontdek waarom je met deze methode wel je wervingsuitdaging oplost.

Winnaar Werf& Award Beste Recruitmentcase 2018 en 2021. Finalist in 2021.

voorbeeld van verleidingscampagnes etz

Vanaf nu ga je het anders aanpakken

Je hebt weinig tijd en tegelijkertijd een dijk van een wervingsprobleem. Hoewel jouw organisatie een goede werkgever is en je de zaken op recruitmentvlak prima op orde hebt lukt het toch niet om de juiste kandidaten in de juiste aantallen te werven.

Herkenbaar? Ontdek dan hoe de Hyper Targeting campagnes van Jobsrepublic jou zonder veel moeite op de kaart zetten bij jouw doelgroep en hoe je binnen enkele weken al kandidaten binnenhaalt waar je nu alleen nog maar van kan dromen.

We hadden in een paar maanden honderden extra beveiligers nodig op Schiphol. Alle bekende kanalen als jobboards en uitzendbureaus werkten onvoldoende. Toen zijn we bij Jobsrepublic terecht gekomen.

Marcel te HennepeI-SEC Schiphol

Stop met je oude manieren

Voor vacatures waarbij je hoge volumes kandidaten moet werven is in de huidige markt alles anders. Alles wat in het verleden werkte, is nu onvoldoende. Nog nooit waren er zoveel openstaande vacatures en nog nooit had je als werkgever zoveel concurrentie. Stop met het steken van nog meer geld in dezelfde oude methoden die je probleem niet oplossen. Begin vandaag met een aanpak die werkgevers zoals jij van hun wervingsvraagstuk heeft verlost.

Start met anders werven

Waarom wil iemand bij jou werken? Bij Jobsrepublic draait alles om die vraag. Wij kruipen in de huid van jouw ideale kandidaten en leveren ze precies de juiste boodschap die hen over de streep trekt. Ontdek het geheim van onze uitgekiende methode om individuele candidate journey’s samen te stellen en zorg dat jouw organisatie de concurrentie op de arbeidsmarkt te slim af is. Ontdek vandaag hoe je anders werft.

Jobsrepublic slaagt erin om het gevoel van de werkvloer te vertalen naar authentieke campagnes die kandidaten raken

Corina EijgelsheimETZ (Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis)

Met de inzet van de campagnes van Jobsrepublic kunnen we op ieder moment en overal beschikken over voldoende instroom op het gewenste niveau.

Lonneke SchagenSecuritas

Grip op je doelgroep

Waarschijnlijk zit je nu echt te springen om goede kandidaten. Dat zijn we gewend. Zo komen we bij de meest organisaties binnen. We versterken je concurrentiekracht en maken je de meest zichtbare werkgever binnen je doelgroep. Je investering is echter duurzaam. Vanaf de eerste dag bouwen we datapools op van geïnteresseerde kandidaten. Deze datapools kun je blijven bewerken. Ook als de nood wat minder hoog is, beschik je over een machine waarmee je je werving op ieder gewenst moment kunt intensiveren. Een machine die op basis van de verzamelde en gekwalificeerde data steeds betere voorspellingen geeft en die jou grip geeft. Volledige grip op je instroom.

Profiel analyse campagne vacature

Weet wie je zoekt

Door je te verdiepen in jouw ideale kandidaat ontdek je wat hem of haar beweegt en waar je ze kan bereiken. We zorgen ervoor dat het heel makkelijk wordt voor de kandidaat om zichzelf in de baan te verplaatsen. Als je dat scherp hebt, kun je jouw aanbod op maat aanleveren. Werf dus vanuit de kandidaat en niet vanuit de vacature.

Verleid met precisie

Ongeveer 50 tot 75% van de arbeidsmarkt bestaat uit latent werkzoekenden. Ze tonen wel interesse als je ze een aanbod doet dat exact bij ze past of een duidelijke toegevoegde waarde biedt ten opzichte van hun huidige baan. Door voor iedere doelgroep een eigen boodschap in eigen tekst, video en beeld te creëren vergroot je de kans op herkenning. Met onze doelgroepgerichte campagnepagina’s verleid je zo kandidaten met precisie.

Converteer op maat

Herhaling blijkt een cruciale succesfactor. Door het gedrag van iedere bezoeker op de campagnepagina tot in detail te analyseren weten we precies wie geïnteresseerd is. Middels retargeting en remarketing wordt de kandidaat herhaaldelijk via social media aan de vacatures herinnerd. Door vervolgens de kandidaat laagdrempelige contactmogelijkheden te bieden is de kans op meer en betere sollicitanten het grootst.

Neem contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het oplossen van jouw wervingsprobleem

Je krijgt direct een van onze adviseurs aan de lijn, die in enkele minuten van je tijd met jou kan bepalen of onze oplossingen passen bij jouw wervingsuitdaging.

Organisaties die Hyper Targeting inzetten voor volume recruitment waarderen onze aanpak gemiddeld met een 8,6

Succesverhalen van onze klanten

Krantenbezorgers

DPG

Callcentermedewerkers

Cendris

drie verzorgende lopen pratend door de gang

Verzorgende IG

De Zorggroep

Datacenter beveiligers

Securitas

Ervaren servicemonteurs

PON Equipment

Jeugdzorgwerkers

William Schrikker

Bekijk alle cases