Jobsrepublic

Krachtige social media campagnes voor jouw vacatures

Bereik exact de juiste kandidaten via sociale media met social recruitment advertising

VRAAG ADVIES AAN

De beste manier om passieve kandidaten te bereiken

Meer dan 75% van de kandidaten die perfect passen op jouw vacature is niet actief op zoek. Bereik nu juist deze enorme bron van talent via hun eigen timeline. Dáár waar ze zich iedere dag bevinden.

Dagelijks +10 miljoen mensen binnen jouw bereik

Facebook, Linkedin, Google+, Twitter en Instagram worden dagelijks door meer dan 10 miljoen (!) Nederlanders gebruikt. Vrijwel de gehele beroeps-bevolking ligt binnen het bereik van deze mix van social media. En vanaf nu direct binnen het bereik van uw vacatures.

Bereik alleen de juiste kandidaten

Met de inzet van slimme campagnes via geselecteerde sociale netwerken bereiken we exact de juiste kandidaten. Door gerichte targeting op basis van een combinatie van specifieke kenmerken bereiken wij precies de doelgroep die relevant is voor de vacature. Zo frequent als nodig is.

Aantrekkelijke social advertenties

Op basis van de kenmerken van de vacature creëren onze specialisten en designers een social advertentieset. Voor gedefinieerde subgroepen kunnen verschillende uitingen worden ingezet. Zo kan iedere kandidaat worden aangesproken met een advertentie die aansluit op persoonlijke kenmerken.

Herinner de ideale kandidaat aan je vacature

Heeft een kandidaat je vacature langer dan 20 seconden bekeken? Dan is de kans dat hij of zij geïnteresseerd is heel groot. De kandidaat vergeet de vacature niet meer wanneer deze herhaald onder de aandacht wordt gebracht via de persoonlijke social timeline.

Benut de kracht van social delen en interactie

Bereik de groep die je wilt bereiken en profiteer van hun sociale interacties als taggen, delen. Liken en reageren. Breng zo je vacature onder de aandacht van het netwerk van beoogde kandidaten en vergroot zo je bereik binnen een relevante doelgroep.

Onze expertise groeit iedere dag

Meer dan 180 organisaties kennen al de voordelen

Ons social recruitment targeting netwerk

Jobsrepublic benut de kracht en het bereik van de advertentienetwerken van de zes grootstse social media kanalen voor jouw vacatures. Zo bereiken wij jouw ideale kandidaat