Skip to main content
‘Mensen hebben een hekel aan solliciteren. Dus moeten we anders gaan werven.’ Eric van Bourgonje (CEO Jobsrepublic) sprak op het jaarlijkse branchecongres Werf& Live voor ruim 850 toehoorders via de livestream. In zijn talk legde hij uit hoe je het gedrag van jouw ideale kandidaten kunt beïnvloeden, zodat ze ook daadwerkelijk solliciteren.

In deze video leer je dat de meeste mensen die interesse hebben in jouw vacature of organisatie nooit solliciteren. Bij 85% van de organisaties is de drempel om interesse te tonen namelijk nog veel te hoog.  Bekijk hieronder de video en ontdek in 12 minuten:

 • Hoe je er voor zorgt dat je altijd voldoende gekwalificeerde kandidaten hebt om uit te kiezen
 • Waarom juist jouw meest ideale kandidaten moeilijk over de streep zijn te trekken en hoe je ze nu toch aan de haak slaat
 • En hoe je jouw aanbod onweerstaanbaar maakt voor zelfs de meest schaarse kandidaten

Wil je hier meer over weten? Ontdek dan hoe wij al meer dan 300 organisaties hebben geholpen om grip te krijgen op de arbeidsmarkt. Bel ons direct op 020 – 26 112 60 en ontdek wat wij voor jouw vacatures kunnen betekenen. Je krijgt direct een adviseur aan de lijn die je kan vertellen hoe we Hyper Targeting hebben ingezet bij opdrachtgevers die vergelijkbaar zijn met jouw organisatie. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen via advies@jobsrepublic.nl of schrijf je in op onze mailinglist zodat je altijd op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen op het vlak van Hyper Targeting.

Schrijf je in op de mailinglist en ontdek hoe wij andere organisaties zoals die van jou helpen

  Jobsrepublic 2021

  Vul hier je gegevens in en de link naar de vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

   Download de inspiratiesheet

   Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips en ontvang direct de inspiratiesheet Secrets of Hyper Targeting.

    Leer van de awardwinnende succesformule Hyper Targeting

    Abonneer je op onze mailinglist en ontvang onmisbare learnings en tips voor succesvolle recruitment en werving. Je ontvangt dan direct de inspiratiesheet “Verleid en overtuig je droomkandidaat met Hyper Targeting”

     Word de meest gewilde zorgwerkgever in jouw regio

     Abonneer je op onze mailinglist met recruitment tips voor zorginstellingen, en ontvang direct de Ínspiratie-sheet hyper targeting in de zorg.