Jobsrepublic

Werken-bij website

 

 

MEER INFORMATIE

Maak vacatures beter vindbaar voor de juiste kandidaten

Werf de beste kandidaten die passen bij jouw organisatiecultuur. Laat je organisatie zien en verleid potentiële kandidaten tot solliciteren.


 • Optimale vindbaarheid van vacatures

  Optimale vindbaarheid van vacatures

  De mobiele Werken-bij site optimaliseert de vindbaarheid van vacatures. Dit zorgt voor de bredere pool aan kwalitatieve sollicitaties.

 • Een sterk werkgeversimago

  Een sterk werkgeversimago

  Creëer een sterk werkgeversmerk en werf de beste kandidaten in de markt. Vertel het verhaal achter je organisatie en verbeter je employer branding.

 • In één stap vacatures publiceren

  In één stap vacatures publiceren

  De Werken-bij site is geïntegreerd met het recruitmentsysteem Jobsrepublic ONE. Met één klik op de knop publiceer je vacatures op alle gewenste sites.

Optimaliseer de vindbaarheid van je vacatures

De Werken-bij website van Jobsrepublic zorgt voor een optimale vindbaarheid van jouw online geplaatste vacatures. De website is ontwikkeld met de laatste technologie om vacatures maximaal vindbaar te maken via Google en andere zoekmachines. Alle content deel je voortaan eenvoudig via social media met links die direct leiden naar de sollicitatiemogelijkheid op je eigen wervingssite.

Iedere vacature in eigen huisstijl.

De vacaturepagina's van je Werken-bij site zijn volledig gericht op de kandidaatervaring. Met één klik op de knop kan er direct gesolliciteerd worden middels een online sollicitatieformulier. Door de eenvoudige stappen en het modern design krijgen kandidaten een goede eerste indruk van je organisatie. Ook kunnen bezoekers direct vacatures delen met hun netwerk via sociale media. 

Laat je organisatie zien aan toekomstige collega's

Geef de kandidaat een kijkje in je organisatie door foto's van de werkomgeving of laat je werknemers hun verhaal vertellen.

Activeer in een handomdraai de mobiele wervingssite van je organisatie.

Met de Werken-bij site beschik je in korte tijd over een wervingssite die geheel geoptimaliseerd is voor weergave op smartphones en tablets. De site wordt geleverd met een responsive design in de stijl van je organisatie. Vacatures zijn voortaan makkelijker te vinden en beter toegankelijk voor bezoekers via alle devices. Kandidaten kunnen op ieder gewenst moment solliciteren waarmee direct het bereik van vacatures wordt vergroot.  

Alle sollicitanten in één recruitmentsysteem

Het recruitmentsysteem Jobsrepublic ONE kan direct gekoppeld worden aan de Werken-bij website. Deze werving- en selectie tool kan daarnaast ook gelinkt worden aan je gewenste externe vacaturesites. Alle sollicitaties worden in Jobsrepublic ONE verwerkt en direct meegenomen in het wervingsproces. Recruiters en managers kunnen samenwerken vanuit één systeem en grote voordelen halen in tijd en administratie.

De vindbaarheid van vacatures voor de juiste kandidaten laat vaak te wensen over. Met een werken-bij site zorg je ervoor dat de vacatures van je organisatie beter vindbaar zijn en wordt het mogelijk om beter inzicht te geven in het werken binnen de organisatie. Werkzoekenden worden via de werken-bij site direct verleid tot solliciteren waarop de kans tot het binnenhalen van de juiste kandidaten toeneemt. 

Meer weten? Wij bellen je!

We zijn ook direct bereikbaar op 020 - 26 11 26 0

Neem contact met ons op. We helpen je graag.